כפתור וואטסאפ

איך זה עובד

מאיפה מתחילים?

איך אתם מתחילים למזוג בירה קרה בבית או בעבודה?

01

קוראים בעמוד המוצרים שלנו על המערכות הקיימות / ובוחרים את זו המתאימה ביותר עבורכם לבית למשרד / למטבח החוץ.

מוזמנים להתייעץ איתנו בוואטסאפ

02

אחרי שבחרתם, מתקשרים לבצע הזמנה או לקבלת ייעוץ וממלאים את טופס הזמנת הבירות שאתם אוהבים.

03

ברגע שההזמנה הושלמה, נתאם מולכם את תאריך האספקה, צוות HERMANO'S יגיע אליכם הביתה עם המערכת ויבצע את ההתקנה.

מיד לאחר מכן תקבלו הסבר מלא על תהליך הניקוי וחיבור החבית (עניין של דקות) שבסופו, תשתו כוס בירה קרה מהחבית החדשה שלכם בזמן שאתם בבית/בעבודה.

04

עם משלוח החביות, אנו נאסוף את החביות הריקות שלכם (ונזכה על הפיקדון המחויב לפי חוק לכל חבית).

לכם נשאר רק ליהנות מבירה קרה ואיכותית הנמזגת אליכם בתנאים אידיאליים כמו בבר האהוב עליכם.

  • שיטת הקירור: KEGERATOR

שיטת הקירור: KEGERATOR

שילוב של המילים KEG (חבית) + REFRIGERATOR (מקרר).

בשיטה זו חבית הבירה מוחזקת מרגע פתיחתה בקירור איכותי ואחיד של כ-2-4 מעלות. 

מקררי הבירה שלנו יודעים לשמור על אחידות הקור גם בתנאי סביבה חיצוניים של 43 מעלות צלזיוס.

כאשר חבית הבירה מוחזקת בתנאי קירור אופטימליים ומחוברת לצנרת החד פעמית- Draft™Flexi ניתן להנות מבירה טריה וטעימה במשך למעלה מחודש מרגע פתיחת החבית.

  • מה זה <div>flexi<span>Draft™</span></div>?

מה זה
flexiDraft™
?

מערכת מזיגת הבירה שלנו מוגנת בפטנטים רשומים, תוצרת יצרן ציוד הבירה הגדול בעולם: MICRO-MATIC.

מהות הפטנט הוא: צנרת איכותית, חד פעמית וסטרילית.

השימוש בצנרת החד פעמית בשילוב עם שמירת הטמפ' האידיאלית מבטיח שניתן יהיה לשתות מהחבית חודש ימים לפחות מרגע פתיחתה, תוך שמירה על הטעמים וללא קלקול. בקיצור... שותים בירה בדיוק בתנאים ובאיכות שאליה התכוון היצרן.

יתרונות

חיי מדף ארוכים ושמירת איכות וטעמי המוצר לטווח זמן של כחודש לפחות. 

התקנה פשוטה המצריכה שקע חשמל ומידות נוחות.

חשוב!

לפני מזיגה ראשונה, יש לדאוג שחבית הבירה תקורר במידה מספקת בין 10-12 שעות בתוך הקגרטור. בירה נמזגת בצורה איכותית בטמפ' של בין 2-4 מעלות צלזיוס, מעבר לטמפ' זו, הבירה מקציפה וקשה למזיגה.

צפייה בסרטוני ההדרכה שלנו

מעוניינים בפרטים נוספים?

השאירו פרטיכם וניצור קשר בהקדם
אנא מלאו את טופס - מעוניינים בפרטים נוספים?